Beeldbellen

AYA Thuiszorg biedt beeldbellen aan als zorgverlening op afstand.

Vernieuwend
Beeldbellen is een nieuwe ondersteunende vorm van zorg op afstand. Met beeldbellen communiceert u met onze zorgmedewerkers, externe ondersteuners en met uw familie en vrienden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een beeldtelefoon met een zeer gebruiksvriendelijke interface. Naast bellen op basis van beeld- en geluid kan beeldbellen nog veel meer. Denk hierbij aan functies als nieuwsberichten weergeven, een agenda waarin u uw afspraken kunt inplannen, informatie opzoeken over de wijk en gezondheid, etc.

Toegevoegde waarde voor u
De fysieke aanwezigheid van een hulpverlener is niet altijd nodig. Beeldbellen heeft een grote meerwaarde. Het is een eenvoudige manier om zorg op afstand te leveren. Bovendien bevordert het uw zelfredzaamheid en voorkomt het dat u in een isolement raakt. U kunt daardoor langer in uw eigen omgeving blijven wonen.

Hoe werkt het?
Een van onze medewerkers belt u op een afgesproken tijdstip. Maar natuurlijk kunt u zelf ook beeldbellen als u een vraag heeft, of als u zich ergens zorgen over maakt. Het grote voordeel is dat u geluid én beeld heeft. Bent u bijvoorbeeld niet zeker van een handeling? Met het beeldbellen kijkt onze zorgverlener met u mee en geeft u aanwijzingen. U hoeft dus niet meer te wachten tot u een huisbezoek krijgt.

Andere toepassingen:

  • Een controle ‘s ochtends om na te gaan of u de nacht goed doorgekomen bent.
  • Een gesprek over de vragen en problemen waar u door uw ziekte tegenaan loopt.
  • Even contact om te kijken of u klaar bent om naar bed te gaan en bijvoorbeeld niet in uw stoel in slaap bent gevallen.

Meer weten:
Wilt u meer weten over beeldbellen of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met onze vestiging. Onze medewerkers helpen u graag verder!