Gemeenten in Nederland hebben de beschikking over een Sociale Kaart. Een Sociale Kaart geeft een overzicht van instellingen en organisaties op het gebied van hulpverleningsmogelijkheden, welzijn, gezondheidszorg en (sociale) voorzieningen.

De sociale kaart van Amsterdam / Tilburg geeft u een actueel overzicht van organisaties, praktijken en activiteiten op het gebied van zorg en welzijn bij u in de buurt. U vindt er huisartsen, zorgaanbieders, welzijnsinstellingen, belangenorganisaties, uitkeringsinstanties, ouderverenigingen en gehandicaptenverenigingen. De opgenomen organisaties en hulpverleners zijn plaatsgebonden gevestigd of richten zich in hun dienstverlening nadrukkelijk op de inwoners van Amsterdam / Tilburg.

Klik op onderstaande link om de sociale kaart van Amsterdam of Tilburg te bezichtigen.

Amsterdam
De sociale kaart van Amsterdam kan via de website jekuntmeer.nl worden bereikt. Naast de sociale kaart biedt de website nog veel meer. Jekuntmeer.nl is namelijk een marktplaats voor mogelijkheden. De website toont veel verschillende activiteiten bij jou in de buurt. Het aanbod is actueel en divers.

https://amsterdam.jekuntmeer.nl/

Tilburg
http://www.digitale-sociale-kaart.nl/tilburg

Hulp nodig?

Vindt u het moeilijk om te vinden wat u zoekt? Geen probleem. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Raadpleeg hiervoor uw vaste zorgverlener of neemt contact op met uw zorgconsulent. U kunt uiteraard ook altijd langskomen bij ons op kantoor. Samen komen wij er wel uit!